Selamat Datang di RuneANime
Home > > > > > > > Kekkaishi Full Episode 1-52(End) Subtitle indonesia[3GP]

Kekkaishi Full Episode 1-52(End) Subtitle indonesia[3GP]



 

Information

Type: TV
Episodes: 52
Status: Finished Airing
Aired: Oct 16, 2006 to Feb 5, 2008
Producers: Sunrise, Viz MediaL
Duration: 24 min. per episode

Synopsis

Sumimura Yoshimori, a 14-year-old junior high school boy, is a descendant of the Kekkaishi, or an exterminator of monsters. He is vying for the heir to the family with Yukumura Tokine. Tokine is older than him, and she is his childhood friend as well as his rival Kekkaishi. To save people from the crises, and to make himself stronger, Yoshimori fights against monsters at night.

(Source: ANN)
             Download Link        

    3GP Format  
EPisode 45-52
 Update (25/05/2013
EPisode 4


18 Komentar Untuk "Kekkaishi Full Episode 1-52(End) Subtitle indonesia[3GP]"

gan n0 4 ma 11 ga bisa gan tolong di perbarui

kak ada anime hakkenden season 2 ndak? klu ada tlg d upload ya kak!

yang season 2 nya blum dirilis gan, jadi tungguin aja ampe d rilis ya ^^

min episode 4 dll erorr min..
up date donk, ane suka bnget ama anime yg satu ini..
makasi sebelum nya..

link downloadny ada yg mati min...

episode berapa aja gan?

29 mati min

min 3 nya dong ngga nemu" nih ..

BRO YG VERSI MKV KOK GA BISA DI DOWNLOAD ?

pas ane check yang idws masih aktif gan

gan kenapa isinya gini sih??

Reported Attack Page!

This web page at www.indowebster.com has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences.

Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.

kenapa episode 46-52 kekkaishi tidak bisa di download??
tolong di update ulang episode tersebut

gan yg 3gp kok gk ada subtitle nya

Kak, da hakkenden touhou hakken ibun s2 ga? Klo da upload donk >.<

ada ntar tungguin aja updateannya :D

ia gan sory, habisnya gak ada lagi

Tulislah komentarmu dengan baik dan sopan. Yang terpenting jangan melakukan spam dan sara.
Budayakan Baca Komentar ya :b (^_^)>

Out Of Topic Help Anime List Show EmoticonHide Emoticon

Back to TopPrint